Cari Pinjaman? Mohon Sini! Pinjaman Berlesen USJ Listings

See Filters

More Option

Cancel
Pemberi Pinjaman Wang Berlesen Open Now~

☑ Business Top Capital (USJ Taipan) Sdn Bhd

Be the first to review!
  • Price Range RM 500 - RM 50,000

47-1, Jalan USJ 10/1, Taipan Business Centre, 47630 Subang Jaya, Selangor.

Cari Pinjaman Peribadi/Pinjaman Niaga di USJ, Subang Jaya?

Adakah anda sedang mencari pemberi pinjaman berlesen di USJ, Subang Jaya? iPinjam.com merupakan sebuah direktori platform yang menghubungkan pemohon pinjaman dengan pemberi pinjaman wang berlesen yang sah.

Mengapa guna iPinjam.com untuk cari pinjaman peribadi/pinjaman niaga di USJ?

  1. iPinjam.com merupakan sebuah platform direktori. Semua syarikat yang terdapat di atas platform kami adalah sah dan berlesen. Cari syarikat-syarikat pinjaman berlesen di USJ, Subang Jaya yang berreputasi baik? Gunalah direktori pemberi pinjaman berlesen iPinjam.
  2. Kesulitan maklumat anda terpelihara. Apabila anda membuat permohonan pinjaman atas talian di iPinjam.com dengan sesebuah syarikat pinjaman berlesen, hanyalah pemberi pinjaman berlesen tersebut yang akan terima permohonan pinjaman anda.
  3. Bandingkan tawaran-tawaran pinjaman yang diberi oleh beberapa buah agensi pinjaman berlesen.
  4. Hubungi syarikat pinjaman berlesen melalui whatsapp.

Kami membantu mencegah penipu-penipu/scammer/conman yuran upfront. Ramai orang telah terkena helah & ditipu wang yang beribu-ribu! Jangan terkena helah! Gunaka iPinjam.com untuk cari pemberi pinjaman wang yang sah sahaja!Apabila anda membuat permohonan pinjaman secara online melalui iPinjam.com, permohonan anda dihantar secara terus & langsung kepada syarikat pinjaman wang berlesen.

Tunggu apa lagi? Gunakanlah direktori iPinjam.com untuk membuat permohonan pinjaman di sekitar kawasan USJ, Subang Jaya hari ini juga!

Cari Pinjaman?
close slider
iPinjam.com

FREE
VIEW