Cari Pinjaman? Mohon Sini! Pinjaman Berlesen Melaka Listings

See Filters

More Option

Cancel
Pemberi Pinjaman Wang Berlesen Closed Now!

☑ Kwai Lim Enterprise (Batu Berendam, Melaka)

Be the first to review!
  • Price Range RM 500 - RM 50000

No 11 A Jalan Melaka Baru Taman Melaka Baru 75350 Batu Berendam

Mohon Pinjaman Berlesen Melaka melalui iPinjam.com

Cari Pinjaman Peribadi/Pinjaman Niaga di seluruh negeri Melaka? Gunakan direktori iPinjam.com untuk cari syarikat pinjaman berlesen yang SAH. iPinjam.com menyenaraikan pemberi-pemberi pinjaman berlesen & sah yang beroperasi di negeri Melaka.

Senarai pemberi pinjaman berlesen iPinjam.com meliputi daerah-daerah negeri Melaka seperti Jasin, Bemban, Merlimau, Sungai Rambai, Durian Tunggal, Masjid Tanah, Sungai Udang, Kuala Sungai Baru, Alor Gajah, Ayer Keroh.

Gunakan direktori syarikat pinjaman wang berlesen kami untuk membuat permohonan pinjaman dengan pemberi-pemberi pinjaman yang memegang lesen yang SAH & mematuhi undang-undang.

Bagaimana anda boleh gunakan direktori iPinjam.com untuk membuat permohonan pinjaman segera?

  1. Gunakan senarai syarikat pinjaman wang berlesen Melaka ini.
  2. Hubungi syarikat-syarikat pinjaman berlesen melalui telefon atau whatsapp.
  3. Kunjungi pejabat pemberi pinjaman berlesen yang paling berdekatan dengan anda.
  4. Buat permohonan pinjaman secara terus/langsung dengan syarikat pinjaman berlesen dengan menggunakan borang atas talian. Borang permohonan pinjaman yang dihantar hanya akan diterima oleh syarikat pinjaman berlesen tersebut sahaja. Jadi, anda tak payah risau maklumat peribadi anda disalahgunakan.
  5. Anda haruslah menyediakan dokumen-dokumen sokongan secara lengkap supaya permohonan pinjaman anda boleh diluluskan secara segera.
  6. Bandingkan tawaran-tawaran pinjaman yang diberikan oleh beberapa syarikat pinjaman berlesen. Bandingkan tempoh & kadar faedah pinjaman serta amaun yang diluluskan.
  7. JIKA MANA-MANA SYARIKAT PINJAMAN MEMINTA APA-APA JENIS YURAN PENDAHULUAN/DEPOSIT/YURAN UPFRONT, sila hubungi kami melalui email: support@ipinjam.com & kami akan ambil tindakan.

Kami berharap direktori pinjaman online ini telah membantu anda mencari pemberi-pemberi pinjaman wang berlesen yang paling bersesuaian dengan anda.

Terima kasih kerana mengunjungi laman web kami. Jika anda ingin cari syarikat-syarikat pinjaman yang sah pada masa yang depan, silalah kembali ke iPinjam.com.

Cari Pinjaman?
close slider