Perlukan Pinjaman Peribadi di Gombak? Mohon Pinjaman Segera Lulus dengan Leaf Money Trading & Nikmatilah Kadar Faedah Yang Lebih Rendah!

Leaf Money Trading Sdn Bhd adalah sebuah syarikat pinjaman wang berlesen yang sah. Kami memegang lesen pemberi pinjaman yang diperakui oleh KPKT & Kerajaan Malaysia. Kami sedia memberikan perkhidmatan pinjaman wang kepada anda secara profesional, mesra & beretika.

Mengapa Pilih Kami?

✅ Kelulusan Pantas !
✅ Tiada Caj Upfront !
✅ Pinjaman Wang Segera !
✅ Tempoh Pembayaran Balik Fleksibel !
✅ Kadar Faedah Rendah !
✅ Sulit dan Selamat !
✅ Blacklist/Ctos/Ccris LAYAK MOHON !
✅ Boleh Settle Pinjaman Di Tempat Lain !
✅ Tak Perlu Penjamin !

Mohon Pinjaman Segera secara Online. Guna Borang Permohonan di Bawah untuk Memohon Pinjaman dengan Leaf Money Trading Sdn Bhd:

Borang Permohonan Pinjaman


Sila lengkapkan & hantarkan borang permohonan ini untuk membuat permohonan pinjaman.

Untuk Sebarang Pertanyaan Sila Hubungi Kami Melalui Whatsapp:

 

Syarat-syarat & Kelayakan Pinjaman:

👉 TEMPOH 3 BULAN BEKERJA (TETAP/KONTRAK)
👉 PEMOHON YG BEKERJA KERAJAAN/BADAN BERKANUN
👉 PEKERJA SWASTA (KILANG,HOTEL,PASARAYA,SECURITY,DLL…)
👉 PESARA / PENCEN
👉 SOCSO
👉 PERUNTUKAN

Perkhidmatan Pinjaman Yang Ditawarkan oleh Syarikat Anda

✅KAMI JUGA ADA MENAWARKAN PERKHIDMATAN TUTUP HUTANG DI SYARIKAT LAMA DAN BAGI CASH LAGI DGN BAYARAN YG LEBIH MURAH , TEMPOH SEHINGGA 60 BULAN
✅0% INTEREST UNTUK PINJAMAN SEBULAN

Hubungi Kami

Leaf Money Trading Sdn Bhd

0340223933
010-4022933

NO.20 (TKT-M), MEDAN IDAMAN BUSINESS CENTRE, JALAN 2/21D, GOMBAK, 53000 KUALA LUMPUR

 

Total Page Visits: 3739 - Today Page Visits: 1

59 Reviews for LEAF MONEY TRADING SDN. BHD.

Nur Shazna

1 Reviews

Kelulusan Tinggi

5/ 5

Dalam 30 minit dah boleh bincang dan kelulusan tinggi…terima kasih sangat

Total Page Visits: 3739 - Today Page Visits: 1

Was this review ...?

Muhammad Yaziz

1 Reviews

Staff sangat friendly

5/ 5

Terima kasih leaf money trading dalam masa cepat dah bagi saya jawapan dan lulus..service terbaik

Total Page Visits: 3739 - Today Page Visits: 1

Was this review ...?

Nur Junior

1 Reviews

Proses cepat dan service terbaik

5/ 5

terima kasih leaf money <3

Total Page Visits: 3739 - Today Page Visits: 1

Was this review ...?

Siti Suria

1 Reviews

Terima kasih leaf money trading

5/ 5

Alhamdulillah….terima kasih sangat leaf money trading membantu saya selesaikan hutang tempat lain <3

Total Page Visits: 3739 - Today Page Visits: 1

Was this review ...?

Nur Sahariah

1 Reviews

Service cepat

5/ 5

Dalam masa yang tepat saya boleh dapat jawapan..service terbaik dan terima kasih leaf money trading

Total Page Visits: 3739 - Today Page Visits: 1

Was this review ...?

Nur Julia

1 Reviews

Syarikat Trusted

5/ 5

Terima kasih leaf money….saya ada masalah hutang tempat lain dan syarikat ini dah membantu saya selesaikan dalam masa 30 minit…recommended

Total Page Visits: 3739 - Today Page Visits: 1

Was this review ...?

Jamaludin

1 Reviews

Syarikat service terbaik

5/ 5

Recommended syarikat ini…staff friendly dan boleh membantu saya dengan masa yang cepat

Total Page Visits: 3739 - Today Page Visits: 1

Was this review ...?

Firdaus

1 Reviews

Trusted loan

5/ 5

terima kasih sangat leaf money trading…syarikat ini service sangat baik dan saya urgent nak guna duit..staff sini membantu saya dapatkan hari yang sama dan interest rendah

Total Page Visits: 3739 - Today Page Visits: 1

Was this review ...?

Nur Zainan

1 Reviews

Service yang cepat dan baik

5/ 5

terima kasih sangat leaf money trang

Total Page Visits: 3739 - Today Page Visits: 1

Was this review ...?

Mohd Zulkefli

1 Reviews

Company Trusted

5/ 5

Terima kasih syarikat company loan ini membantu saya settlekan hutang tempat lain dan service sangat baik

Total Page Visits: 3739 - Today Page Visits: 1

Was this review ...?

Ain Natasha

1 Reviews

Company berdaftar dengan KPKT

5/ 5

terima kasih leaf money trading boleh dapat jawapan untuk saya dalam masa yang saya urgent guna duit..company ini service terbaik dan sangat staff friendly

Total Page Visits: 3739 - Today Page Visits: 1

Was this review ...?

Muhd Hafiz

1 Reviews

Boleh dapat jawapan hari yang saya apply

5/ 5

Terima kasih Leaf Money Trading tolong saya dalam masa yang saya urgent nak guna duit..Interest rendah dan dalam 1 jam saya boleh dapatkan jawapan

Total Page Visits: 3739 - Today Page Visits: 1

Was this review ...?

Noor Fatimah

1 Reviews

Terima kasih sangat Leaf Money Trading

5/ 5

Cepat dan service terbaik…saya urgent guna duit dan terima kasih sangat leaf money trading membantu saya

Total Page Visits: 3739 - Today Page Visits: 1

Was this review ...?

Nur Syakirah

1 Reviews

Service baik dan cepat

5/ 5

Ty Leaf Money Trading membantu saya dalam masa yang cepat…Staff friendly dan boleh selesaikan masalah saya

Total Page Visits: 3739 - Today Page Visits: 1

Was this review ...?

Muhammad Firdaus

1 Reviews

Trusted loan

5/ 5

Syarikat loan service terbaik…Dalam masa yang cepat boleh dapat jawapan dan dapat hari yang sama

Total Page Visits: 3739 - Today Page Visits: 1

Was this review ...?

Siti Norlinda

1 Reviews

Terima kasih leaf money trading membantu saya settle hutang tempat lain

5/ 5

Service terbaik dan cepat…Dalam hari yang sama boleh dapat jawapan

Total Page Visits: 3739 - Today Page Visits: 1

Was this review ...?

Kamarul Faiz

1 Reviews

Saya dapat jawapan dalam 30 minit

5/ 5

Terima kasih leaf money trading membantu saya dengan masa yang urgent,Recommended tempat ini untuk buat personal loan

Total Page Visits: 3739 - Today Page Visits: 1

Was this review ...?

Ying Ying

1 Reviews

Syarikat loan yang trusted

5/ 5

service terbak…

Total Page Visits: 3739 - Today Page Visits: 1

Was this review ...?

Gavin Soo

1 Reviews

Service Cepat dan Trusted

5/ 5

Dalam 30 minit saya dapat jawapan dan haritu boleh dapat jugak…terima kasih staff leaf money trading

Total Page Visits: 3739 - Today Page Visits: 1

Was this review ...?

Tan Wei Hong

1 Reviews

Terima kasih membantu saya

5/ 5

Terima kasih leaf money trading membantu saya selesaikan hutang tempat lain..service baik dan cepat

Total Page Visits: 3739 - Today Page Visits: 1

Was this review ...?

Rainy Chong

1 Reviews

Service trusted dan cepat

5/ 5

Dalam 1 jam boleh dapat jawapan dan boleh dapat hari yang sama..terima kasih sangat leaf money trading

Total Page Visits: 3739 - Today Page Visits: 1

Was this review ...?

Tan Xinyi

1 Reviews

Trusted loan and fast

5/ 5

In an hour can get loan and staff is friendly.Thank you very much leaf money trading

Total Page Visits: 3739 - Today Page Visits: 1

Was this review ...?

Crystal Lin

1 Reviews

Service terbaik

5/ 5

Boleh dapat jawapan dengan masa yang cepat..terima kasih leaf money trading

Total Page Visits: 3739 - Today Page Visits: 1

Was this review ...?

Normamorma binti hashin

1 Reviews

Syarikat pinjaman peribadi sangat trusted

5/ 5

Terima kasih membantu.. interest rendah.. mudah berurusan

Total Page Visits: 3739 - Today Page Visits: 1

Was this review ...?

mikhayla

1 Reviews

syarikat pinjaman yang sangat membantu

5/ 5

THANK YOU. SANGAT MUDAH BERURUSAN DENGAN COMPANY NI.. BENDA PENTING IS INTEREST SUPER RENDAH.

Total Page Visits: 3739 - Today Page Visits: 1

Was this review ...?

zulaikha sulaiman

2 Reviews

company yang berdaftar kpkt

5/ 5

terima kasih kerana membantu saya .. fast response.. terbaik lah semua staff.

Total Page Visits: 3739 - Today Page Visits: 1

Was this review ...?

Ah Xian

1 Reviews

Dalam 30 minit proses habis

5/ 5

Ty sangat membantu saya dalam 30 minit boleh dapat jawapan dan dapat hari yang sama…

Total Page Visits: 3739 - Today Page Visits: 1

Was this review ...?

Justin Ng

1 Reviews

Ty leaf money trading

5/ 5

Boleh membantu saya settle hutang tempat lain..terima kasih sangat dan service terbaik

Total Page Visits: 3739 - Today Page Visits: 1

Was this review ...?

Ah Tan

1 Reviews

Service good

5/ 5

Terbaik services dan membantu saya dengan masa yang cepat

Total Page Visits: 3739 - Today Page Visits: 1

Was this review ...?

Ah Yan

1 Reviews

Friendly dan Cepat

5/ 5

tq sangat leaf money trading tolong saya settle hutang tempat lain..dalam 30 minit boleh dapat jawapan

Total Page Visits: 3739 - Today Page Visits: 1

Was this review ...?

Ng Hong Xian

1 Reviews

Service Dalam 1 Jam boleh dapat jawapan

5/ 5

interest terendah…proses cepat dan dapat hari yang sama.Terima kasih leaf money trading

Total Page Visits: 3739 - Today Page Visits: 1

Was this review ...?

faizni

1 Reviews

memuaskan service Leaf Money Trading

5/ 5

service bagus dan staff semua terbaikkkkkk… mengikut bajet i.. terima kasih

Total Page Visits: 3739 - Today Page Visits: 1

Was this review ...?

fazreen

1 Reviews

syarikat ini memang berdaftar KPKT. boleh check ye gais dekat kredikom

5/ 5

interest rendah.. and high recommended

Total Page Visits: 3739 - Today Page Visits: 1

Was this review ...?

Noor Fadzillah

1 Reviews

Terima kasih sangat leaf money trading

5/ 5

Terima kasih leaf money trading membantu saya selesaikan hutang tempat lain dan dalam 30 min boleh dapat jawapan

Total Page Visits: 3739 - Today Page Visits: 1

Was this review ...?

Tan

1 Reviews

Good services and friendly staff

5/ 5

Recommended tempat ini dan service terbaik..dalam 1 jam boleh dapat jawapan

Total Page Visits: 3739 - Today Page Visits: 1

Was this review ...?

Kingsley

1 Reviews

Service cepat dan mudah

5/ 5

Dalam 1 jam boleh dapat jawapan..terima kasih sangat membantu saya

Total Page Visits: 3739 - Today Page Visits: 1

Was this review ...?

Natasya

1 Reviews

service terbaik

5/ 5

Interest rendah dan cepat proses boleh dapat hari itu jugak

Total Page Visits: 3739 - Today Page Visits: 1

Was this review ...?

Muhammed Faiz

1 Reviews

Good Services

5/ 5

Dalam 1 jam dapat jawapan,terima kasih kepada staff leaf money trading

Total Page Visits: 3739 - Today Page Visits: 1

Was this review ...?

Nor Ashiken Hamzah

1 Reviews

Syarikat pinjaman inin sangat membantu

5/ 5

Kadar faedah rendah dan good service

Total Page Visits: 3739 - Today Page Visits: 1

Was this review ...?

Mohd Faisol

1 Reviews

Syarikat trusted

5/ 5

Terima kasih staff leaf money trading membantu saya dalam proses yang cepat dan boleh dapat hari yang sama

Total Page Visits: 3739 - Today Page Visits: 1

Was this review ...?

Max

1 Reviews

Service fast and good

5/ 5

Recommended and staff is very helpful

Total Page Visits: 3739 - Today Page Visits: 1

Was this review ...?

Xiao Yun

1 Reviews

Friendly Staff

5/ 5

Thank you for helping me so much and patience discussions

Total Page Visits: 3739 - Today Page Visits: 1

Was this review ...?

lokman

1 Reviews

syarikat yang boleh dipercayai

5/ 5

interest rendah..staff cute..good service

Total Page Visits: 3739 - Today Page Visits: 1

Was this review ...?

Haziq

1 Reviews

Service Terbaik

5/ 5

Terima kasih staff syarikat ini boleh dapat loan dalam masa yang cepat

Total Page Visits: 3739 - Today Page Visits: 1

Was this review ...?

adrian

1 Reviews

Trustworthy company.

5/ 5

Their customer service is excellent. Highly recommended to apply fast loan through them. Keep up the good job👍

Total Page Visits: 3739 - Today Page Visits: 1

Was this review ...?

ah eng

1 Reviews

Awesome experience with Leaf Money Trading!

5/ 5

Their customer service is polite and professional. They attend to all my queries and try to solve whatever issues i have.

Total Page Visits: 3739 - Today Page Visits: 1

Was this review ...?

afiq

1 Reviews

sangat memuaskan pinjam dengan syarikat ni.

5/ 5

Their service and response were super fast and efficient. Very helpful.

Total Page Visits: 3739 - Today Page Visits: 1

Was this review ...?

syahmi

1 Reviews

SYARIKAT PINJAMAN YANG BOLEH TRUSTED

5/ 5

service yang sangat memuaskan hati saya. staf yang sangat peramah dengan saya. terima kasih banyak membantu saya

Total Page Visits: 3739 - Today Page Visits: 1

Was this review ...?

aliff zamri

1 Reviews

syarikat leaf money trading yang memuaskan.

5/ 5

staff sangat sporting dan peramah. saya rekomen kawan saya dapat komisyen. fuhh. bagus lah diorang ni.

Total Page Visits: 3739 - Today Page Visits: 1

Was this review ...?

1 Reviews

syarikat pinjaman wang berlesen yang cepat dan segera

5/ 5

saya apply 7500 dapat jugak 7500. alhamdulillah. saya dapat selesaikan masalah saya dengan segera. banyak survey tempat lain tapi leaf money trading jugak bayaran bulanan pon murah.

Total Page Visits: 3739 - Today Page Visits: 1

Was this review ...?

1 Reviews

Good services

5/ 5

thank you sanggup tutup office lewat semata nak tunggu saya datang untuk sign agreement. very recommend this company ! trust me

Total Page Visits: 3739 - Today Page Visits: 1

Was this review ...?

1 Reviews

servis bagus

5/ 5

thanks selesaikan hutang saya dekat syarikat lain. pinjaman amount lagi tinggi dari syarikat sebelum ni tapi payment jauh beza rendah !

Total Page Visits: 3739 - Today Page Visits: 1

Was this review ...?

1 Reviews

Good services

5/ 5

Senang berurusan apply sekejap je dah lulus, rekomen kawan pun diorang bagi komisen tinggi. Sesape yang nak buat loan area gombak kl boleh try company ni services memang terbaik

Total Page Visits: 3739 - Today Page Visits: 1

Was this review ...?

1 Reviews

Terima kasih sangat-sangat

5/ 5

adjust bayar bulanan ikut bajet saya tak rasa terbeban

Total Page Visits: 3739 - Today Page Visits: 1

Was this review ...?

1 Reviews

Terima kasih tolong saya urgent nak pakai duit hari ini

5/ 5

Proses cepat sangat tak payah tunggu lama nak tahu lulus ke tak.

Total Page Visits: 3739 - Today Page Visits: 1

Was this review ...?

1 Reviews

low interest, good services dan layanan mesra

5/ 5

services bagus , pihak leaf money banyak friendly, blh rekoman kwn dtg buat pinjaman

Total Page Visits: 3739 - Today Page Visits: 1

Was this review ...?

1 Reviews

KELULUSAN PANTAS!

5/ 5

Apply pagi, tengahari dah dapat duit! Recommend this company!

Total Page Visits: 3739 - Today Page Visits: 1

Was this review ...?

1 Reviews

Tq very much leaf money trading

5/ 5

Tq sangat tolong settle hutang company lain, payment pun rendah dapat lagi lebihan dalam tangan tq tq tq

Total Page Visits: 3739 - Today Page Visits: 1

Was this review ...?

1 Reviews

syarikat pinjaman berlesen ini memberikan perkhidmatan yang memuaskan

5/ 5

Services pantas dan bayaran flexible. Terbaik

Total Page Visits: 3739 - Today Page Visits: 1

Was this review ...?

Rate us and Write a Review

Your Rating for this listing

angry
crying
sleeping
smily
cool
Browse

Your review is recommended to be at least 140 characters long

Show all timings
  • Monday09:00 AM - 05:00 PM
  • Tuesday09:00 AM - 05:00 PM
  • Wednesday09:00 AM - 05:00 PM
  • Thursday09:00 AM - 05:00 PM
  • Friday09:00 AM - 05:00 PM

Your request has been submitted successfully.

  • Price Range Leaf Money Trading Sdn Bhd adalah sebuah syarikat pinjaman wang berlesen yang sah. Kami sedia meluluskan pinjaman anda dalam 1 hari. Mohon dengan kami melalui iPinjam.com sekarang!

Claim This Listing

close slider

Borang Permohonan Pinjaman


Sila lengkapkan & hantarkan borang permohonan ini untuk membuat permohonan pinjaman.